Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016
Write on Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 Κατηγορία ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Την συνδικαλιστική ... λαίλαπα που σαρώνει πολλούς τομείς του δημόσιου -και όχι μόνο- τομέα επιχειρούν να βάλουν και στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν με αιτιολογική έκθεση να επιτραπεί ο συνδικαλισμός με την επέκταση του νόμου 1264/1982 και στα στελέχη πο υπηρετούν στις ΕΔ.

Ένας από τους βασικότερους και καθαρότερους πυλώνες του Έθνους, που συνεχίζει να αποδίδει τα μέγιστα παρά την πολύχρονη κρίση, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε αυτή την στιγμή είναι ο ... συνδικαλισμός!

Η "παρέμβαση" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε όπως είναι φυσικό αντιδράσεις, αν και δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από την συγκεκριμένη πολιτική ομάδα. Τι περιμένατε δηλαδή; Ερώτηση για τα εξοπλιστικά προγράμματα ή για τα ανταλλακτικά που έχουν ανάγκη τα εναέρια και επίγεια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων;

Η θέση της Νέας Δεξιάς
Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, κατόπιν του αιτήματος 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική αιτιολογική έκθεση ώστε να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Οι 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν με αιτιολογική έκθεση να επιτραπεί ο συνδικαλισμός με την επέκταση του νόμου 1264/1982 και στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αποσκοπούν στο να μεταφέρουν στις ένοπλες δυνάμεις τις μηδενιστικές και διαλυτικές ασθένειες των πανεπιστημίων και άλλων χώρων.
Η φροντίδα της πολιτείας για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που αποτελούν το σκληρό πυρήνα του κράτους και της εθνικής κυριαρχίας, πρέπει να είναι τέτοια που να μην έχουν καμία ανάγκη συνδικαλισμού και όλα τα προβλήματα τους να τα λύνει, ως οφείλει, η στρατιωτική ιεραρχία και ο πολιτικός τους προϊστάμενος.
Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να αποβληθεί δια παντός ο συνδικαλισμός και η κομματικοποίηση, με αλλαγή του τρόπου προαγωγών, μεταθέσεων και επιλογής της ηγεσίας από τις ένοπλες δυνάμεις και όχι να μετατραπούν σε φοιτητικό αμφιθέατρο υπό κατάληψη.»

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter