Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020
Write on Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ Γιώργος Λαμπράκης

Τον δεύτερο γύρο – όπως έχει ήδη προαναγγείλει – της κρίσης στον Έβρο φαίνεται πως ξεκινά από ώρα σε ώρα η Τουρκία!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από νωρίς το απόγευμα έχει παρατηρηθεί έντονη δραστηριότητα πολύ κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με τη συγκέντρωση «μεταναστών» και δυνάμεων του Τουρκικού Στρατού και της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής.

Το σκηνικό που είχε στηθεί στον Έβρο και δοκίμασε τις αντοχές της χώρας μας, με Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας να αποτρέπουν την εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών σε ελληνικό έδαφος, είναι έτοιμο να επαναληφθεί. Μόνο που αυτή τη φορά, οι επίδοξοι εισβολείς θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο το έμψυχο δυναμικό που εγγυάται την ακεραιότητα της Πατρίδας μας, αλλά και έναν Έβρο οχυρωμένο με έργα που εκτελέστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Θα δώσουν επίσης μία ακόμα "απάντηση" στην "Τουρκία ...εσωτερικού" και στους διανομείς ψευδών ειδήσεων που σαν στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος των ΕΔ, δημοσιεύοντας κατά φαντασίαν "ειδήσεις" και "αποκαλύψεις".

Οι πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, θέλουν Μονάδες του Ελληνικού Στρατού να έχουν τεθεί από το απόγευμα σε κατάσταση ετοιμότητας, προκειμένου να αντιδράσουν ανάλογα με τις εξελίξεις που αναμένονται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ώρες. Και αυτό γιατί τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς από την «απέναντι» πλευρά, μιλούν για συγκέντρωση πολλών «μεταναστών» αλλά και Τούρκων στρατιωτών και στρατοχωροφυλάκων.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter