Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020
Write on Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 Κατηγορία ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης αιτήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr) παρέχεται πλέον στους πολίτες, "στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19 και της επίδειξης κοινωνικής ευαισθησίας από τις Ένοπλες Δυνάμεις", όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ.

Σκοπός είναι να μην συνωστίζεται κοινό προς εξυπηρέτηση στις στρατολογικές υπηρεσίες τόσο για θέματα στρατολογικής φύσης (π.χ χορήγηση πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης, χορήγηση αναβολής σπουδών, κατάθεση δελτίου απογραφής, κλπ) όσο και υποβολής αιτήσεων από εφέδρους για τους εν εξελίξει διαγωνισμούς πρόσληψης ΟΒΑ, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και λοιπά διαδικαστικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr).

Write on Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 Κατηγορία ΛΕΦΕΔ

Λόγω της σοβαρής μείωσης αποθεμάτων αίματος στα Νοσοκομεία εξ αιτίας του κορωναιού και ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων καλεί άπαντα τα μέλη της ανά την επικράτεια αλλά και όλους τους Εθελοντές Εφέδρους να απευθυνθούν άμεσα στις κατά τόπους Υγειονομικές μονάδες και να προσφέρουν αίμα.