Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
Write on Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη, η κατάταξη των πρωτοετών Ευελπίδων.
Κατά τη διάρκεια της κατάταξης, οι πύλες της Σχολής άνοιξαν για να υποδεχθούν μαζί με τους πρωτοετείς Ευέλπιδες, τους γονείς και συγγενείς τους.

1 12

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας για τους νεαρούς Ευέλπιδες, περιελάμβανε περιήγηση στις εγκαταστάσεις και εκτενής ενημέρωση στο αμφιθέατρο της ΣΣΕ σχετικά με:
- Τις συνθήκες διαβίωσης των σπουδαστών.
- Την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις κύριες δραστηριότητες της Σχολής.
- Την παρεχόμενη εκπαίδευση (ακαδημαϊκή και στρατιωτική) και τις μελλοντικές προοπτικές εξέλιξης των Ευελπίδων.
- Το πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, για τον εορτασμό της συμπλήρωση των 190 χρόνων, από την ίδρυση της ΣΣΕ.

6 4

8 1

Ευχόμαστε στους σημερινούς πρωτοετείς Ευέλπιδες και αυριανούς συναδέρφους μας, καλή σταδιοδρομία στις τάξεις των Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics), η εταιρεία-ηγέτης στην Ελλάδα στην κατασκευή ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνιών στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συμμετοχή στην κατασκευή των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT, υπέγραψε νέα σύμβαση με τη Raytheon.

Η συμφωνία ανέρχεται σε 38,1 εκατ. δολάρια και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2020. Στο πλαίσιο αυτό η IDE θα αναθέσει σημαντικό μέρος του έργου σε άλλες ελληνικές εταιρείες, συμβάλλοντας έτσι θετικά στη βιομηχανική παραγωγή της χώρας μας.

Με τη σύμβαση αυτή η IDE βασιζόμενη στις δυνατότητες, τη συνέπεια, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του κόστους της, επεκτείνει και εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία και τον προσανατολισμό της.

1 ide logo

Σχετικά με την IDE
Η IDE, η εταιρία-ηγέτης στην Ελλάδα στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνιών στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας της Ελλάδας. Η IDE κατέχει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες, ασφάλεια πληροφοριών, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), συστήματα επιτήρησης, αναγνώρισης και ασφάλειας, υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων και λογισμικό αμυντικών εφαρμογών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Μεταξύ των πελατών και χρηστών προϊόντων της IDE είναι η Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ινδονησία, Ισπανία, Κύπρος, Λιθουανία, Λουξεμβούργο (NATO/NSPA), Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter