Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018
Write on Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 Κατηγορία ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Tο βιβλίο "CQB: Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης, Οπλισμός, Εξοπλισμός, Τακτικές", που έγραψαν δύο έμπειρα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του ΕΣ: ο Ανθυπολοχαγός Γιώργος Δημητρόπουλος και ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Τρασάνης είναι μια πραγματική ....Βίβλος, καθώς περιέχει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά τακτικές συμπλοκής με φορητό οπλισμό σε κάθε είδους περιβάλλον και κατάσταση. Από τις βασικές αρχές της σκόπευσης και τις θέσεις βάλλοντος, μέχρι πολύπλοκες τακτικές εκκαθάρισης οικίας, μάχης σε κλίμακες, νηοψίες σε πλοία, ελέγχους σε οχήματα, τεχνικές στρατιωτικής διάρρηξης, και πολλά άλλα.

Τα παραστατικά και εύκολα κατανοητά σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες πλαισιώνουν το ευκολονόητο κείμενο, επιτρέποντας την πρακτική εφαρμογή τους από επαγγελματίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έως και προσωπικό υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και χομπίστες του Airsoft.

Την ώρα που η δεύτερη έκδοση του βιβλίου βρίσκεται στο τυπογραφείο και μάλιστα περιλαμβάνει και την χρήση του τυφεκίου G3, οι συγγραφείς προσφέρουν μια έκδοση και σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets, η οποία περιλαμβάνει τα βασικά σημεία της εργασίας τους!

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε ΕΔΩ