Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 09:56

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή των εφέδρων στον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2014!

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, σε σχετική της ανακοίνωση κάνει γνωστό πως αυξάνεται το όριο των συμμετοχών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εφέδρων που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους. Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, σε σχετική της ανακοίνωση κάνει γνωστό πως αυξάνεται το όριο των συμμετοχών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εφέδρων που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή των εφέδρων στον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2014, τη μεγάλη άσκηση που οργανώνεται και φέτος από τη από τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων! Η άσκηση, όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθεί στη Θράκη, από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2014.

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, σε σχετική της ανακοίνωση κάνει γνωστό πως αυξάνεται το όριο των συμμετοχών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εφέδρων που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους. Η ΛΕΦΕΔ, αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη χαρά (αλλά και συνάμα με προβληματισμό) σας ανακοινώνουμε ότι και φέτος ''σπάσαμε'' ρεκόρ συμμετοχών. Αποτελεί παράδοση πλέον να σπάμε τα ρεκόρ μας πράγμα που δείχνει την αγάπη με την οποία αντιμετωπίζετε τον θεσμό και την ανυπομονησία που σας διακατέχει για την διεξαγωγή του. Φέτος λοιπόν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αφού μέχρι στιγμής έχουμε 27 ομάδες από όλο τον Ελληνικό χώρο. Από ότι φαίνεται θα φτάσουμε τις 30 καθώς πολλοί από εσάς το άφησαν για την τελευταία στιγμή. 
Νέο όριο λοιπόν οι τριάντα ομάδες, ενημερώστε μας όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς η πρόκληση για την οργανωτική είναι τεράστια....θα σας πω μόνο ότι στην GRENADIER (που υποστηρίζεται από τον Αυστριακό στρατό και την ένωση εφέδρων Αξιωματικών Βιέννης) συμμετέχουν ανάλογες ομάδες οι οποίες όμως απαρτίζονται από τρεις άντρες!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter