Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 11:43

Ανθρωπιστική βοήθεια στους Σέρβους από τη ΛΕΦΕΔ Αττικής!

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες Σέρβους και Σερβοβόσνιους. Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες Σέρβους και Σερβοβόσνιους.

Την περίοδο 15-17 Μαΐου η Σερβία και η Βοσνία επλήγησαν από μεγάλες πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 75 και πλέον ατόμων, την εκτόπιση τουλάχιστον 500.000 κατοίκων από τις οικίες τους για λόγους ασφαλείας και ανυπολόγιστες οικονομικές ζημιές.

012a

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) Αττικής σε συνεργασία με την International Krav Maga Federation Greece, στα πλαίσια του ανθρωπισμού και της Ελληνοσερβικής φιλίας συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες Σέρβους και Σερβοβόσνιους.

DSCN1929

Τα εν λόγω υλικά (τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμός κ.α.) παραδόθηκαν στον Ακόλουθο Άμυνας (ΑΚΑΜ) της Σερβίας Σμήναρχο (Ι) Dusan Mihailovic και στάλθηκαν στην Σερβία σε συνεργασία με την Σερβική Πρεσβεία στην Ελλάδα και την Air Serbia.

DSCN1932

Στον Ακόλουθο Άμυνας παραδόθηκε τιμητική πλακέτα της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής μαζί με μία Ελληνική σημαία σαν δείγμα της φιλίας μεταξύ των δυο λαών και με την ευχή να είναι γρήγορη η αποκατάσταση των πληγέντων.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter