Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 18:01

Εφεδρεία: Δημιουργία παραρτήματος της ΛΕΦΕΔ στο Ηράκλειο Κρήτης!

Οι διαδικασίες για το τοπικό παράρτημα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες με στόχο ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες του Ηρακλείου - και όχι μόνο - πάνω σε θέματα εφεδρείας και πολιτικής προστασίας. Οι διαδικασίες για το τοπικό παράρτημα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες με στόχο ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες του Ηρακλείου - και όχι μόνο - πάνω σε θέματα εφεδρείας και πολιτικής προστασίας.

Παράρτημα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύεται και στο Ηράκλειο Κρήτης! Η ΛΕΦΕΔ είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ' ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας.

Οι διαδικασίες για το τοπικό παράρτημα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες με στόχο ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες του Ηρακλείου - και όχι μόνο - πάνω σε θέματα εφεδρείας και πολιτικής προστασίας.

Ειδικά στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, η ΛΕΦΕΔ είναι γνωστό πως έχει ενεργό παρουσία σε όλη τη χώρα, οπουδήποτε κι αν απαιτηθεί, καθώς τα μέλη της συμμετέχουν ενεργά σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά από ατυχήματα ή θεομηνίες. Επίσης η Λέσχη μετέχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όπως αναδασώσεις, εθελοντική αιμοδοσία, συμμετοχή στις κατασβέσεις πυρκαγιών (Αριθμός Μητρώου Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας 21/2007) κλπ.

Το παράρτημα του Ηρακλείου γνωστοποιεί την ύπαρξή του και καλεί τους πολίτες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΛΣ κλπ) να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6906777528
Σελίδα στο facebook: ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου
Σελίδα στο twitter: twitter.com/lefedirakleiou

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 15:16