Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 08:31

Προετοιμασία της ΛΕΦΕΔ για το Cambrian Patrol 2013 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τελική πρόβα, που έγινε το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, περιελάμβανε διάφορα απλά και σύνθετα αντικείμενα που πιθανόν θα αξιολογηθούν στην άσκηση του Βρετανικού στρατού. Η τελική πρόβα, που έγινε το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, περιελάμβανε διάφορα απλά και σύνθετα αντικείμενα που πιθανόν θα αξιολογηθούν στην άσκηση του Βρετανικού στρατού.

Μετά την έγκριση της συμμετοχής στο Cambrian Patrol 2013, η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας έχει εντατικοποιηθεί. Η τελική πρόβα, που έγινε το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, περιελάμβανε διάφορα απλά και σύνθετα αντικείμενα που πιθανόν θα αξιολογηθούν στην άσκηση του Βρετανικού στρατού.

Το κύριο αντικείμενο της άσκησης ήταν η εγγύς του στόχου αναγνώριση, με την ΛΕΦΕΔ να αποτελεί τον στόχο της Ο.Α. και αντίστροφα.

Το κύριο αντικείμενο της άσκησης ήταν η εγγύς του στόχου αναγνώριση, με την ΛΕΦΕΔ να αποτελεί τον στόχο της Ο.Α. και αντίστροφα. Κατά την διείσδυση και την αναγνώριση, όλα κύλησαν ομαλά για την Ο.Α., αλλά κατά την επάνοδο, ένα από τα περίπολα μάχης της ΛΕΦΕΔ την ανακάλυψε και υπήρξε εμπλοκή. Στην συνέχεια, η Ο.Α. ασκήθηκε σε προετοιμασμένα Στεκ (από μέλη της ΛΕΦΕΔ) στην διαχείριση αιχμαλώτων, χειρισμό ντόπιων φίλιων δυνάμεων και στις παγιδεύσεις - νάρκες, ενώ στο τέλος έγινε και το καθιερωμένο "μπανάκι".

Στην συνέχεια, η Ο.Α. ασκήθηκε σε προετοιμασμένα Στεκ (από μέλη της ΛΕΦΕΔ) στην διαχείριση αιχμαλώτων, χειρισμό ντόπιων φίλιων δυνάμεων και στις παγιδεύσεις - νάρκες, ενώ στο τέλος έγινε και το καθιερωμένο "μπανάκι".

Η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά σε ατομικό επίπεδο και δύο φορές την εβδομάδα σε ομαδικό.

ΠΗΓΗ