Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 14:49

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου: Οι έφεδροι τίμησαν την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

42 Χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, οι έφεδροι απότισαν τον ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όσους στάθηκαν απέναντι στον Αττίλα. 42 Χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, οι έφεδροι απότισαν τον ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όσους στάθηκαν απέναντι στον Αττίλα.

Το Παράρτημα Ηρακλείου της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 42 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τίμησε τους πεσόντες, τους αγνοούμενους και τους πολεμιστές του Ιουλίου/Αυγούστου 1974.

1 lefed mnim kypros 16

5 lefed mnim kypros 16

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στις 12 το μεσημέρι, τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου βρέθηκαν στο μνημείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, όπου ιερέας από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας έψαλε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Γραμματέα του ΔΣ της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου Γιώργο Χατζηδάκη.

6 lefed mnim kypros 16

 

7 lefed mnim kypros 16

Παράλληλα, το μέλος της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου Νίκος Τριανταφυλλίδης κατέθεσε λουλούδια εκ μέρους της οικογένειάς του, τιμώντας τον επί 42 χρόνια αγνοούμενο στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Μανούσο Τριανταφυλλίδη.

3 lefed mnim kypros 16

42 Χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, οι έφεδροι απότισαν τον ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όσους στάθηκαν απέναντι στον Αττίλα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter