Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 09:34

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου: Εκπαίδευση στις τακτικές κινήσεις της Ομάδας Πεζικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα αντικείμενα άπτονταν των αποστολών που μπορεί να αναλάβει μια ομάδα πεζικού και συγκεκριμένα, κατά την επίθεση, άμυνα, απαγκίστρωση αλλά και η ομάδα ως περίπολο μάχης - αναγνώρισης. Τα αντικείμενα άπτονταν των αποστολών που μπορεί να αναλάβει μια ομάδα πεζικού και συγκεκριμένα, κατά την επίθεση, άμυνα, απαγκίστρωση αλλά και η ομάδα ως περίπολο μάχης - αναγνώρισης.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Ηρακλείου εκπαίδευση στις τακτικές κινήσεις της Ομάδας Πεζικού, για τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων του τοπικού παραρτήματος. 

1 lefed ekp peziko

3 lefed ekp peziko

10 lefed ekp peziko

2 lefed ekp peziko

4 lefed ekp peziko

Τα αντικείμενα άπτονταν των αποστολών που μπορεί να αναλάβει μια ομάδα πεζικού και συγκεκριμένα, κατά την επίθεση, άμυνα, απαγκίστρωση αλλά και η ομάδα ως περίπολο μάχης - αναγνώρισης. Για τις ανάγκες της εκπαίδευσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά αντίγραφα όπλων (ηλεκτρικά - τύπου airsoft)

6 lefed ekp peziko

5 lefed ekp peziko

7 lefed ekp peziko

9 lefed ekp peziko

 

Οι υπόλοιπες δραστηριότητες του Οκτωβρίου

13 lefed ekp peziko

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιήθηκε η πρώτη θεωρητική εκπαίδευση στα νέα γραφεία της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου γραφεία με τα εξής αντικείμενα:
-Ατομικός εξοπλισμός και υλικά μαχητή (Παρουσίαση: Γ. Λαμπράκης)
-Φαρμακείο – κιτ Α΄ βοηθειών (Παρουσίαση: Ν. Τριανταφυλλίδης)

11 lefed ekp peziko

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε θεωρητική εκπαίδευση με τα εξής αντικείμενα:
- Χάρτης - πυξίδα - προσανατολισμός (Παρουσίαση: Β. Αναστασάκης)

1 lefed ir karpa

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΑΒ Κρήτης, από εξειδικευμένο προσωπικό και διασώστες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, πιστοποιημένο σεμινάριο Καρδιοπνευματικής Αναζωογόνησης και σωστής χρήσης του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Το σεμινάριο παρακολούθησαν μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων - Παράρτημα Ηρακλείου, καθώς επίσης στελέχη και υπάλληλοι της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου.

12 lefed ekp peziko

Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 2016, Η ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου, συμμετέχοντας στην κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στην παρέλαση που ακολούθησε, τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ! Τιμή και Δόξα στους μαχητές του Έπους του ΄40! Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός και η Εφεδρεία!

Τα γραφεία της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου βρίσκονται στην οδό Μηνά Γεωργιάδη 25, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Τηλ. Επικοινωνίας: 6906777528

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 10:51