Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 21:12

Cambrian Patrol 2019: Τα παλικάρια της ΛΕΦΕΔ ετοιμάζονται για την αποστολή!

Νωρίτερα, δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία, από τον πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ, τον εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Σιδηρόπουλο και η οποία δείχνει τους εφέδρους να εκπαιδεύονται στην χρήση του ατομικού οπλισμού, από στέλεχος του Βρετανικού Στρατού, καθώς η προετοιμασία κορυφώνεται! Νωρίτερα, δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία, από τον πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ, τον εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Σιδηρόπουλο και η οποία δείχνει τους εφέδρους να εκπαιδεύονται στην χρήση του ατομικού οπλισμού, από στέλεχος του Βρετανικού Στρατού, καθώς η προετοιμασία κορυφώνεται!

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) ετοιμάζεται για μία ακόμα φορά να δώσει τη «μάχη» στο εξωτερικό, ανάμεσα σε δεκάδες στρατιωτικές ομάδες από όλο τον κόσμο, με τους εφέδρους από την Ομάδα Αναγνωρίσεως να βρίσκονται στην Ουαλία, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα συμμετέχουν στην πλέον απαιτητική και φημισμένη άσκηση που πραγματοποιείται στο εξωτερικό, το Cambrian Patrol 2019

Όπως είναι γνωστό, αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της ΛΕΦΕΔ στην φημισμένη άσκηση. Και τις τρεις προηγούμενες κατάφερε να αποσπάσει ισάριθμες διακρίσεις (με 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια) και να κερδίσει το σεβασμό όλων. H φετινή άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην Ουαλία, από 11 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

Νωρίτερα, δημοσιεύθηκε η παραπάνω φωτογραφία, από τον πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ, τον εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Σιδηρόπουλο και η οποία δείχνει τους εφέδρους να εκπαιδεύονται στην χρήση του ατομικού οπλισμού, από στέλεχος του Βρετανικού Στρατού, καθώς η προετοιμασία κορυφώνεται!

 Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 21:23