Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
Write on Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 Κατηγορία ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Απαλάσσονται από τις 24 Μαρτίου και στο εξής για όλες τις μέχρι τότε επιβληθείσες ποινές οι τιμωρημένοι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ειδικότερα, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, απαλλάσσει, όλους τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των Σχολών αυτών (όπου δύναται να εφαρμοσθεί), από την έκτιση του υπολοίπου των συνηθισμένων πειθαρχικών ποινών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη συναυλία με τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση για τους 17 ΗΡΩΕΣ της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959 της Επαρχίας Πάφου.θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, ώρα 7 μ.μ. στο Μαρκίδειο Θέατρο.

Από το μουσικό έργο «ΑΓΙΑ ΚΥΠΡΟΣ, 204 ΠΝΟΕΣ» σε μουσική Γιάννη Δημητρά και επιμέλεια Νίκου Παπακλεοβούλου. Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ Είσοδος ελεύθερη
Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο Ελλαδίτης Γιάννης Δημητράς ο οποίος είναι και ο μουσικοσυνθέτης του έργου και οι Κύπριοι τραγουδιστές Έλενα Ανδρέου, Φίλιππος Κτενάς και Κύπρος Χαριλάου. Συμμετέχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου.

Τα τραγούδια θα εκτελέσει ορχήστρα αποτελούμενη από:
Σάββας Χρυσάνθου (Διευθυντής, μουσική επιμέλεια, μπουζούκι), Νεόφυτος Μιχαήλ (μπουζούκι), Ανδρέας Ανδρέου (πιάνο), Ξένιος Παπασωφρονίου (μπάσο), Γιάννης Χατζηνικολάου (κρουστά, φλαούτο), Ευάγγελος Ευαγγέλου (κιθάρα), Παναγιώτης Στυλιανού (τύμπανα).
Ρύθμιση ήχου: Σίμος Παρούτης

Τα εισαγωγικά κείμενα έγραψε ο Νίκος Παπακλεοβούλου και θα τα αποδώσουν οι ηθοποιοί Κριστιάνα Γεωργίου και Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης.

Παρουσιαστής: Ανδρέας Χρυσάνθου μουσικός παραγωγός.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 Κατηγορία ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Ένα επετειακό άρμα Leopard 1A5, που όπως φαίνεται θα ανοίξει ως σημαιοφόρο τη φετινή παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων της 25ης Μαρτίου βρίσκεται στο ΚΕΤΘ.

Φέρει έναν εντυπωσιακό διάκοσμο που συνδυάζει το Εθνικό μας Σύμβολο και τα Εμβλήματα του ΓΕΣ και του Όπλου των Τεθωρακισμένων, στέλνοντας ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας και αμυντικής υπεροχής προς κάθε κατεύθυνση.

Το άρμα βάφτηκε από ομάδα εθελοντών της Ένωσης IPMS Hellas με βάση τα σχέδια που πρότεινε, κατόπιν πολύ συγκεκριμένων οδηγιών του ΓΕΣ/ΔΙΤ και έγκρισής τους από την Ιεραρχία, έπειτα από πρόσκληση τους.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter