Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 08:43

ΒΙΝΤΕΟ: Βετεράνος του στρατού αποτρέπει ληστεία – Ακόμα ... τρέχει ο δράστης

Ο 54χρονος Βετεράνος του Ιράκ, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, με μια κίνηση, βγάζει από τον πάγκο όπλο το οποίο έφερε, και τον σημαδεύει εξ επαφής! Ο 54χρονος Βετεράνος του Ιράκ, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, με μια κίνηση, βγάζει από τον πάγκο όπλο το οποίο έφερε, και τον σημαδεύει εξ επαφής!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αμερικανικού Δικτύου, όπως έχει καταγραφεί και σε βίντεο κάμερας ασφαλείας του καταστήματος, ο 54χρονος Jon Lewis Alexander, εργαζόταν στην επιχείρηση "Beer:30" στο προάστιο Marionville, του Μιζούρι, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε ως πελάτης.
Με όπλο που φέρει, απειλεί τον υπάλληλο και του ζητάει τα χρήματα του ταμείου. Ο 54χρονος Βετεράνος του Ιράκ, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, με μια κίνηση, βγάζει από τον πάγκο όπλο το οποίο έφερε, και τον σημαδεύει εξ επαφής - με το διάλογο να μην έχει καταγραφεί στο κύκλωμα Ασφαλείας του καταστήματος -. Ο νεαρός δράστης της απόπειρας ληστείας, στην απειλή του όπλου, τράπηκε σε φυγή. Ενώ η Αστυνομία με την καταγραφή από την κάμερα Ασφαλείας, αναζητά τον ύποπτο.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, καθημερινά στις ΗΠΑ, περίπου 2100 άνθρωποι κατέχουν όπλα για αυτοπροστασία, κάτι που ο Νόμος τους επιτρέπει.