Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018
Write on Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Εβρο και τοπικά ΜΜΕ, έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη ενός Τούρκου κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο στρατιωτικό στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «thrakinea» και του «evrosnews» πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα, όμως το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Αμυνας ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.

 

 

Write on Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα κεντρικά γραφεία της ONEX SYROS SHIPYARDS στην Αθήνα επισκέφθηκε επίσημη αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος της Ινδονησίας, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΝΕΧ Group κ. Πάνου Ξενοκώστα, των επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης των Ναυπηγείων της Σύρου και του Τμήματος Τεχνολογικών Συστημάτων του Ομίλου καθώς και της Αυτού Εξοχότητας Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα, κ. Ferry Adamhar.

Η σχετική συζήτηση/παρουσίαση η οποία έγινε σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα επικεντρώθηκε στα κάτωθι θέματα:

-Στην προοπτική συνεργασίας, στην οποία δόθηκε και ιδιαίτερη έμφαση, των Ναυπηγείων του Νεωρίου Σύρου με το Ινδονησιακό Πολεμικό Ναυτικό και το Ινδονησιακό Λιμενικό Σώμα στον τομέα της ναυπήγησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ινδονησία.

-Την από κοινού ανάπτυξη σε τομείς υψηλής τεχνολογίας.

Commemorative plaque to Panos Xenokostas

Στο τέλος της επίσκεψης ο επικεφαλής της Ινδονησιακής αποστολής Αντιναύαρχος Ari Soedewo της Ινδονησιακής Υπηρεσίας Ναυτικής Ασφάλειας, αφού ευχαρίστησε θερμά την ONEX SYROS SHIPYARDS για τη φιλοξενία, προσέφερε στον κ. Ξενοκώστα αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της Ινδονησιακής αποστολής με επίσημους εκπροσώπους της Ινδονησιακής κυβέρνησης στα Ναυπηγεία του Νεωρίου της Σύρου.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter