Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 13:39

Ετήσιο Συνέδριo Strategic Military Partners Conference στη Βουλγαρία παρουσία Κωσταράκου

Το Συνέδριο έχει ως σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων και την ανταλλαγή ιδεών επί θεμάτων μετασχηματισμού της Συμμαχίας. Το Συνέδριο έχει ως σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων και την ανταλλαγή ιδεών επί θεμάτων μετασχηματισμού της Συμμαχίας.

Την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, μετέβη στην Βουλγαρία, προκειμένου να συμμετάσχει στην πρώτη ημέρα (CHODs Day) του Ετήσιου Συνεδρίου Strategic Military Partners Conference (SMPC 2014), το οποίο πραγματοποιείται στη Σόφια από 17 έως 19 Ιουνίου 2014.

Το εν λόγω Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Supreme Allied Command Transformation (SACT) του ΝΑΤΟ και διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, έχει ως σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων και την ανταλλαγή ιδεών επί θεμάτων μετασχηματισμού της Συμμαχίας.

Συμμετέχουν οι Αρχηγοί των ΕΔ των Κ-Μ του ΝΑΤΟ και εκπρόσωποι των κρατών που μετέχουν στα: «Partnership for Peace (PfP)», «Mediterranean Dialogue (MD)», «Istanbul Cooperation Initiative (ICI)» και «Partners across the Globe (PatG)».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter