Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 19:52

Συμπληρωματική προκήρυξη επιλογής σπουδαστών για τις Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές

Κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων σπουδαστών -τριών οι οποίοι θα φοιτήσουν στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών. Κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων σπουδαστών -τριών οι οποίοι θα φοιτήσουν στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών.

Εκδόθηκε κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων σπουδαστών -τριών οι οποίοι θα φοιτήσουν στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών.

Σύμφωνα με την απόφαση:

- Στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων θα εισαχθούν 27 στο ιατρικό τμήμα (14 στον Στρατό Ξηράς, 4 στο Πολεμικό Ναυτικό, 7 στην Πολεμική Αεροπορία και 2 στην ΕΛΑΣ) επίσης, 4 στο οδοντιατρικό (2,1,1,0, αντίστοιχα), 5 στο φαρμακευτικό (2,1,2,0) δύο στο κτηνιατρικό (2,0,0,0) δύο στο ψυχολογικό (2,0,0,0) δεκαπέντε στο στρατολογικό-στρατιωτικών νομικών συμβούλων και 14 στο οικονομικό-(9,5,0,0).

- Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων θα εισαχθούν 190 στα Όπλα και 27 στα Σώματα.

- Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων θα εισαχθούν 23 Μάχιμοι και 11 Μηχανικοί.

- Στη Σχολή Ικάρων θα εισαχθούν 48 Ιπτάμενοι και 16 Μηχανικοί.

- Στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής θα εισαχθούν 25 (11 στο Στρατό Ξηράς, 4 στο Πολεμικό Ναυτικό και 10 στην Πολεμική Αεροπορία).

- Στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών θα εισαχθούν 109 στα Όπλα και 51 στα Σώματα.

- Στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού θα εισαχθούν 75 (7 από την α' ομάδα, 7 από τη γ' και 61 από τη δ' ομάδα).

- Στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας θα εισαχθούν 150.

- Στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών θα εισαχθούν 27.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter