Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 19:46

Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και στις Ένοπλες Δυνάμεις

Η στελέχωση της νέας Υπηρεσία, αναμένεται να περιλαμβάνει στελέχη του στρατού, ενώ θα λειτουργήσει στα πρότυπα της Αντίστοιχης Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, με τις όποιες ιδιαιτερότητες εντοπίζονται στις "ευαίσθητες" δομές των Ενόπλων Δυνάμεων. Η στελέχωση της νέας Υπηρεσία, αναμένεται να περιλαμβάνει στελέχη του στρατού, ενώ θα λειτουργήσει στα πρότυπα της Αντίστοιχης Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, με τις όποιες ιδιαιτερότητες εντοπίζονται στις "ευαίσθητες" δομές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας που θα συζητηθεί αυτή την εβδομάδα στην Βουλή, περιλαμβάνεται η λειτουργία Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως είχε προαναγγείλει ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος, στις αρχές του χρόνου.

Η στελέχωση της νέας Υπηρεσία, αναμένεται να περιλαμβάνει στελέχη του στρατού, ενώ θα λειτουργήσει στα πρότυπα της Αντίστοιχης Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, με τις όποιες ιδιαιτερότητες εντοπίζονται στις "ευαίσθητες" δομές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καταγγελίες για προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα είναι από τις βασικές έρευνες της νεοσύστατης Υπηρεσίας, με τα στελέχη της Υπηρεσίας, να διερευνούν όταν κρίνουν τη συμμετοχή των μελών επιτροπών αξιολόγησης οπλικών συστημάτων. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter