Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 13:56

Σεμινάριο στο ΓΕΕΘΑ για τις τεχνικές διαπραγμάτευσης

Στο σεμινάριο, το οποίο οργανώνεται για πρώτη φορά, μετέχουν στελέχη από το ΓΕΕΘΑ, τα ΓΕ, τα Σώματα Ασφαλείας καθώς από την ΕΥΠ και το Υπουργείο Εξωτερικών τα οποία θα αξιοποιήσουν τις παρεχόμενες γνώσεις είτε ως εθνικοί αντιπρόσωποι είτε ως μέλη επιτροπών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, της ΕΕ του ΟΑΣΕ και οποιουδήποτε άλλου οργανισμού ή επιτροπής. Στο σεμινάριο, το οποίο οργανώνεται για πρώτη φορά, μετέχουν στελέχη από το ΓΕΕΘΑ, τα ΓΕ, τα Σώματα Ασφαλείας καθώς από την ΕΥΠ και το Υπουργείο Εξωτερικών τα οποία θα αξιοποιήσουν τις παρεχόμενες γνώσεις είτε ως εθνικοί αντιπρόσωποι είτε ως μέλη επιτροπών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, της ΕΕ του ΟΑΣΕ και οποιουδήποτε άλλου οργανισμού ή επιτροπής.

Από 6 έως 16 Οκτωβρίου 2014, διεξάγεται στο ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με μέλη του Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, σεμινάριο με σκοπό την εκπαίδευση των στελεχών στην απόκτηση του κατάλληλου υπόβαθρου ως προς την ικανότητα πραγματοποίησης διαπραγματεύσεων (Negotiations Technique΄s), με σκοπό την επίτευξη των Εθνικών Θέσεων.

Στο σεμινάριο, το οποίο οργανώνεται για πρώτη φορά, μετέχουν στελέχη από το ΓΕΕΘΑ, τα ΓΕ, τα Σώματα Ασφαλείας καθώς από την ΕΥΠ και το Υπουργείο Εξωτερικών τα οποία θα αξιοποιήσουν τις παρεχόμενες γνώσεις είτε ως εθνικοί αντιπρόσωποι είτε ως μέλη επιτροπών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, της ΕΕ του ΟΑΣΕ και οποιουδήποτε άλλου οργανισμού ή επιτροπής.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του σεμιναρίου τόνισε μεταξύ άλλων, τον καταλυτικό ρόλο της εν λόγω εκπαίδευσης στην επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 02:36