Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 15:02

Σκάστε επιτέλους ρε γαϊδούρια!

Η μοίρα μας, το πεπρωμένο μας και η επιβίωση μας ... ΟΛΩΝ όσων βρίσκονται πάνω στο σκάφος, είναι ΚΟΙΝΗ! Το καταλαβαίνετε ή όχι ρε κωθώνια! Η μοίρα μας, το πεπρωμένο μας και η επιβίωση μας ... ΟΛΩΝ όσων βρίσκονται πάνω στο σκάφος, είναι ΚΟΙΝΗ! Το καταλαβαίνετε ή όχι ρε κωθώνια!
Γράφει ο: Κώστας Βουλγαράκης Υποναύαρχος ε.α. ΠΝ

Αντί να μας πείτε τι θα κάνετε για τη Χώρα, το μόνο που σας βλέπω να γκαρίζετε ΟΛΟΙ σας, είναι ... «ποιος ΘΑ φταίει» από Δευτέρα!
«Φεύγουν –λέει- τα λεφτά από τις τράπεζες»!

Πώς να μη φύγουν ρε γαϊδούρια, μ' όλα αυτά που τους λέτε και οι ΜΕΝ και οι ΔΕ!; Ποιος θα διακινδυνεύσει τους κόπους μιας ζωής, με τέτοια καραγκιοζιλίκια!; Ποιος επενδυτής θα βάλει χρήματα στην Ελλάδα, όταν βλέπει τους Έλληνες να τα αποσύρουν!;
Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι καταφέρατε! Ποιος «ηλίθιος» θα πληρώσει τις εισφορές, τις υποχρεώσεις και τα δάνεια του, μ' αυτά που τους τάζετε!; Ποιος θα αγοράσει έστω και ένα ζευγάρι παπούτσια, όταν δεν ξέρει ... «τι του ξημερώνει αύριο»!;

Τι με νοιάζει εμένα ΤΩΡΑ ... «ποιος έλυσε τους κάβους και βρεθήκαμε ξυλάρμενοι στη φουρτούνα»! Μπορείτε ή όχι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, να κυβερνήσετε και να σώσετε το σκάφος και ... ΜΕΤΑ βρίσκουμε και τον ένοχο και όλους μαζί τους συνεργούς του!
Η Οικονομία είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα ψυχολογίας, ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Και κάτι τέτοιο, κάνετε ότι μπορείτε για να το τινάξετε στο αέρα ... ΟΛΟΙ σας, γαϊδούρια (με την κινδυνολογία του ο ένας και με τις βλακείες του ο άλλος)!

Άμα βουλιάξει αυτό το σμπαραλιασμένο σκάφος ΜΑΣ, τότε ... ΟΛΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ, θα βρεθούμε στα κύματα να κολυμπάμε για να σωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ... και οι φταίχτες και οι αθώοι, και οι καλοί και οι κακοί, και οι καπεταναίοι και οι ναύτες!
Η μοίρα μας, το πεπρωμένο μας και η επιβίωση μας ... ΟΛΩΝ όσων βρίσκονται πάνω στο σκάφος, είναι ΚΟΙΝΗ! Το καταλαβαίνετε ή όχι ρε κωθώνια!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter