Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 09:28

Τελετές παράδοσης - παραλαβής σε ΓΕΣ και ΓΕΑ

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης - παραλαβής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά τις Κρίσεις του ΚΥΣΕΑ και τις αλλαγές των Αρχηγών. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης - παραλαβής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά τις Κρίσεις του ΚΥΣΕΑ και τις αλλαγές των Αρχηγών.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης - παραλαβής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά τις Κρίσεις του ΚΥΣΕΑ και τις αλλαγές των Αρχηγών.

Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην Βάρη Αττικής, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού από το Στρατηγό κ. Χρίστο Μανωλά, στον Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Τελλίδη.

Στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, από τον Πτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά στον Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter