Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015
Write on Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματικό χάος επικρατεί στην Κω. Περίπου 1500 μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του νησιού και ξέσπασαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Οι αρχές του νησιού αποφάσισαν να μεταφέρουν τους μετανάστες στο δημοτικό στάδιο προκειμένου να μη βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους. Ωστόσο όταν αυτοί δεν δέχθηκαν να μπουν στο γήπεδο έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν ακόμη και με πυροσβεστήρες να απωθήσουν τους μετανάστες, οι οποίοι είχαν κλείσει τον κεντρικό δρόμο του νησιού ενώ κάποιοι από αυτούς πετούσαν ακόμη και μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Τις σκηνές που ακολούθησαν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος. Οι μετανάστες φώναζαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων «Θέλουμε τα χαρτιά μας για να φύγουμε, θέλουμε να φάμε» ενώ αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 Κατηγορία ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από το περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Κρήτης κ. Γιώργο Σπυρόπουλο (μάχιμο αστυνομικό στο επάγγελμα) λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε:

"Το περιστατικό με τον συνάδελφο αστυνομικό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) και την υποτιθέμενη βιαιοπραγία του απέναντι σε λαθρομετανάστη που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, δεν είναι παρά ένα σχέδιο που έχει να κάνει με την γενικότερη αποσταθεροποιήση της χώρας!

Γίνομαι συγκεκριμένος!

Που ακούστηκε σε χώρο ελέγχου εκατοντάδων λαθρομεταναστών και μέσα σε αυτούς και πιθανόν σε δουλέμπορους τούρκους,να υπάρχουν δημοσιογράφοι, ιδίως ξένοι πολλοί από αυτούς να αποθανατίζουν τους ελέγχους των αστυνομικών χωρίς μέτρα ασφαλείας και χωρίς τις έστω και τυπικές διαδικασίες που ορίζει η αστυνομική έρευνα για τέτοιες περιπτώσεις και τέτοιες δύσκολες καταστάσεις!

Δυστυχώς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ οι μισοί είναι αστράτευτοι, οι άλλοι ειναι ανυπότακτοι και οι διάφορες συνιστώσες επαγγελματιών τεμπέληδων είναι χαμένοι στα ιδεολογήματα και στις χασισοποτίες με μια δόση παρακμιακού ζαμανφουτισμού!

Η ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ απολαμβάνει τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ μαζί με τον άντρα της για να κάνει ταξίδια στην Ευρώπη και δεν έχει πάει ούτε μια φορά στις περιοχές που είναι πιεσμένες από την λαθρομετανάστευση ενώ πιθανολογείται ότι είναι και μέλος σε ΜΚΟ για να μαθαίνουν οι λάθρο Ελληνικά!

Η ΠΛΉΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Σε συνδυασμό με την σύλληψη του πράκτορα ΤΖΙΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ σε αυτοκίνητο που έιχε δηλωθεί κλοπή από άλλον ομοεθνή τους,(ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ)εύκολα καταλαβαίνουμε ότι κλιμακώνεται μια σειρά γεγονότων,που σκοπό έχει την πλήρη κατάρρευση του ηθικού των μηχανισμών ασφαλείας της χώρας και την γενικότερη αποχαύνωση των Ελλήνων λίγο πρίν την ψήφιση των εθνοκτόνων μνημονίων!

Ο ΤΖΙΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ είναι κατηγορούμενος και αναζητείται επί χρόνια και από άλλα κράτη για δουλεμπόριο ανθρώπων και μόνο στην Ελλάδα βγήκε ασφαλές καταφύγιο από τις προδοτικές κυβερνήσεις ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και σήμερα των συνιστωσών των γραφικών μαϊντανών του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο δημοσιογράφος που εμπλέκεται στην περίπτωση των Ελληνικών νησιών και του άτυχου συναδέλφου μπορεί έυκολα να έιναι ένας πράκτορας, ό οποίος χαρτογραφεί και φωτογραφίζει στρατιωτικές εγκαταστασεις, αστυνομικά τμήματα, σκάφη του λιμενικού με σκοπό την παροχή πληροφοριών σε κύκλους που επιθυμούν την αποσταθεροποίηση της χώρας!

Ας έχουμε ανοιχτα τα μάτια μας και τα αυτιά μας διότι θα περάσουμε δύσκολες στιγμές και σύντομα θα δούμε και τα νησιά μας νά καίγονται!"