Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 15:53

Σύσκεψη Φορέων Πληροφορικής στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης πληροφορικής, εκπαίδευσης προσωπικού και στελέχωσης φορέων. Καθορίστηκε οδικός χάρτης για τη δρομολόγηση ενεργειών στο πλαίσιο ανάπτυξης της πληροφορικής στην ΠΑ. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης πληροφορικής, εκπαίδευσης προσωπικού και στελέχωσης φορέων. Καθορίστηκε οδικός χάρτης για τη δρομολόγηση ενεργειών στο πλαίσιο ανάπτυξης της πληροφορικής στην ΠΑ.

Από την Τετάρτη 14 έως και την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), σύσκεψη των Φορέων Πληροφορικής της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επιτελείς πληροφορικής από το ΓΕΑ, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), τη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) και τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), οι Διοικητές των Κέντρων Μηχανοργάνωσης ΓΕΑ, ΑΤΑ, ΔΑΥ, ΔΑΕ και του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας καθώς και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Μηχανοργάνωσης του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης πληροφορικής, εκπαίδευσης προσωπικού και στελέχωσης φορέων. Καθορίστηκε οδικός χάρτης για τη δρομολόγηση ενεργειών στο πλαίσιο ανάπτυξης της πληροφορικής στην ΠΑ, με σκοπό την ορθολογική εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων και την αξιοποίηση της πληροφορικής ως πολλαπλασιαστής ισχύος.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter