Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 20:34

Επιμνημόσυνη Δέηση για τον Ήρωα Σμηναγό Κ. Ηλιάκη - Μια θυσία που δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Η θυσία του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη θα παραμένει πάντα ζωντανή στη μνήμη όλων, αποτελώντας ένα φάρο ιδανικών και αξιών, για τα οποία μάχονται καθημερινά οι συνάδελφοί του πάνω από το Αιγαίο... (Φωτογραφία από το parapolitika.gr) Η θυσία του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη θα παραμένει πάντα ζωντανή στη μνήμη όλων, αποτελώντας ένα φάρο ιδανικών και αξιών, για τα οποία μάχονται καθημερινά οι συνάδελφοί του πάνω από το Αιγαίο... (Φωτογραφία από το parapolitika.gr)

Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, τελέστηκε σήμερα στην Κάρπαθο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Σμηναγό (Ι) Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος στις 23 Μαΐου 2006 δολοφονήθηκε από Τούρκο πιλότο κατά τη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν εισέλθει στο ελληνικό FIR.

Στην τελετή έδωσε το παρόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, η ηγεσία της ΠΑ, συγγενείς, συνάδελφοι από την 115 ΠΜ και την 343 Μοίρα, φίλοι του Κ. Ηλιάκη καθώς και σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς του νησιού.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr και το ρεπορτάζ του έγκριτου στρατιωτικού συντάκτη Λεωνίδα Μπλαβέρη, ο υπουργός έστειλε σαφές μήνυμα, με συγκεκριμένους αποδέκτες στην Άγκυρα από την ακριτική Κάρπαθο, τονίζοντας ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «είναι εγγυήτριες της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Το μήνυμα της τελετής είναι ένα και μοναδικό: Η θυσία του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη θα παραμένει πάντα ζωντανή στη μνήμη όλων, αποτελώντας ένα φάρο ιδανικών και αξιών, για τα οποία μάχονται καθημερινά οι συνάδελφοί του πάνω από το Αιγαίο...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 20:58