Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 14:13

Επιβεβαίωση του defenceline: Στις 3 Ιουλίου η άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 της ΠΑ!

Στην άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο Βολής Κρανέας, προβλέπεται η εκτέλεση βολών από το σύνολο των αεροσκαφών της ΠΑ, τόσο με κατευθυνόμενα όπλα αέρος – εδάφους όσο και με βόμβες γενικής χρήσεως. Στην άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο Βολής Κρανέας, προβλέπεται η εκτέλεση βολών από το σύνολο των αεροσκαφών της ΠΑ, τόσο με κατευθυνόμενα όπλα αέρος – εδάφους όσο και με βόμβες γενικής χρήσεως.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Στις 3 Ιουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014, η οποία επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια! Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Όπλου, η οποία προβλέπει την εκτέλεση βολών με πραγματικά πυρομαχικά, από αεροσκάφη όλων των Μοιρών της ΠΑ. Μάλιστα το ΓΕΑ εξέδωσε και την σχετική ανακοίνωση.

Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας για τον ΚΑΜΠΕΡΟ 2014 επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του defenceline.gr το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει την πρόθεση της ηγεσίας της ΠΑ να επαναφέρει στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες την συγκεκριμένη άσκηση (Δείτε ΕΔΩ).

Στην άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο Βολής Κρανέας, προβλέπεται η εκτέλεση βολών από το σύνολο των αεροσκαφών της ΠΑ, τόσο με κατευθυνόμενα όπλα αέρος – εδάφους όσο και με βόμβες γενικής χρήσεως. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί οι δοκιμές της συγκεκριμένης άσκησης, καθώς μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ εκτελούν πτήσεις προς το Πεδίο Βολής Κρανέας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 14:28