Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 23:40

Το μήνυμα Τουρνά στο προσωπικό της ΠΑ μετά την άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014

Απόλυτη ικανοποίηση στην ηγεσία της ΠΑ, για τα αποτελέσματα της άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Κρανέας. Απόλυτη ικανοποίηση στην ηγεσία της ΠΑ, για τα αποτελέσματα της άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Κρανέας.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, μετά το πέρας της άσκησης ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014, απηύθυνε στους συμμετέχοντες, το ακόλουθο μήνυμα:

"Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της άσκησης "Καμπέρος 2014", η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εκφράζω την ικανοποίησή μου και τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συμμετέχοντες, για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν.

Ήταν μία επίπονη και μεγάλης διάρκειας προσπάθεια, σε συνέχεια της άσκησης "Ηνίοχος 2014", κατά την οποία επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά τόσο η υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και η αξιοπιστία των αεροσκαφών, των οπλικών συστημάτων και των μέσων υποστήριξης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είμαι βέβαιος, ότι τα οφέλη είναι πολλαπλά για όλους εκείνους που σχεδίασαν, προετοίμασαν, συντόνισαν και εκτέλεσαν την άσκηση "Καμπέρος 2014". Συνεχίζουμε την προσπάθεια προσηλωμένοι στην αρχή "εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις", για να διατηρήσουμε την Πολεμική μας Αεροπορία ψηλά, εκεί που το καθήκον και το χρέος προς την πατρίδα μας ορίζει.

Μπράβο σε όλους σας."

Απόλυτη ικανοποίηση στην ηγεσία της ΠΑ, για τα αποτελέσματα της άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Κρανέας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter