Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 10:54

Μια φωτογραφία - ύμνος στη σχέση του Αεροπόρου με το αεροπλάνο του...

Ένα φιλί, ένα ευχαριστώ του ανθρώπου προς την ιπτάμενη μηχανή που του έδωσε αμέτρητες χαρές, αγωνίες και την υπέρτατη αίσθηση της πτήσης... (Copyright: Δημήτρης Αδαμόπουλος) Ένα φιλί, ένα ευχαριστώ του ανθρώπου προς την ιπτάμενη μηχανή που του έδωσε αμέτρητες χαρές, αγωνίες και την υπέρτατη αίσθηση της πτήσης... (Copyright: Δημήτρης Αδαμόπουλος)
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Στην ιστορία της αεροπορίας, οι φωτογραφίες που αιχμαλωτίζουν την ιδιαίτερη σχέση των Αεροπόρων με τα αεροσκάφη τους είναι αμέτρητες...
Όλες είναι ιδιαίτερες, όλες ενώνονται με ένα αόρατο νήμα... Από την εποχή των αδελφών Ράιτ μέχρι τη σύγχρονη εποχή η σχέση του Αεροπόρου με το αεροπλάνο είναι από τα λίγα στοιχεία που παρέμειναν και θα παραμείνουν αναλλοίωτα!

Η φωτογραφία από την πρόσφατη τελετή στην 117 ΠΜ της Ανδραβίδας, όπου η Πολεμική Αεροπορία γιόρτασε τα 40 χρόνια υπηρεσίας του θρυλικού αεροσκάφους F-4 Phantom στις τάξεις της, είναι ένα από αυτά ακριβώς τα στιγμιότυπα.

Ένα φιλί, ένα ευχαριστώ του Αεροπόρου προς την ιπτάμενη μηχανή που του έδωσε αμέτρητες χαρές, αγωνίες και την υπέρτατη αίσθηση της πτήσης πάνω από το Αιγαίο και τις εσχατιές της πατρίδας μας...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 11:56