Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 11:02

Συνάντηση του Α/ΓΕΑ με αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ

Η καταρινή Αντιπροσωπεία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την υπογραφή Τεχνικής Συμφωνίας διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας, η οποία αφορά στη συνεκπαίδευση των Πολεμικών Αεροποριών των δύο χωρών. Η καταρινή Αντιπροσωπεία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την υπογραφή Τεχνικής Συμφωνίας διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας, η οποία αφορά στη συνεκπαίδευση των Πολεμικών Αεροποριών των δύο χωρών.

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε στο γραφείο του με αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Hazzaa Nasser H A Al-Shahwani.

Η καταρινή Αντιπροσωπεία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την υπογραφή Τεχνικής Συμφωνίας διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας.

Η καταρινή Αντιπροσωπεία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την υπογραφή Τεχνικής Συμφωνίας διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας, η οποία αφορά στη συνεκπαίδευση των Πολεμικών Αεροποριών των δύο χωρών.

ΠΗΓΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 10:24