Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 17:23

Αγία Ρουμέλη: Πήγαν την κάλπη με Super Puma της ΠΑ αλλά δεν προσήλθαν οι ... ψηφοφόροι!

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νότια, με τους νοτιάδες και τη βροχή είναι τέτοιες που καθιστούν αδύνατη για τους εκλογείς, τη μετάβαση στην Αγία Ρουμελή ακτοπλοϊκώς. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νότια, με τους νοτιάδες και τη βροχή είναι τέτοιες που καθιστούν αδύνατη για τους εκλογείς, τη μετάβαση στην Αγία Ρουμελή ακτοπλοϊκώς.

Μπορεί η δικαστική αντιπρόσωπος μετά από δυο επιτυχημένες προσπάθειες να έφτασε τελικά με ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγία Ρουμέλη, δυστυχώς όμως η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί χωρίς... τους ψηφοφόρους! Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νότια, με τους νοτιάδες και τη βροχή είναι τέτοιες που καθιστούν αδύνατη για τους εκλογείς, τη μετάβαση στην Αγία Ρουμέλη ακτοπλοϊκώς.

Έτσι ο μοναδικός τρόπος για να ψηφίσει κάποιος στην Αγία Ρουμέλη είναι να διασχίσει το μονοπάτι από Αη Γιάννη προς Αγία Ρουμέλη, περίπου 20χλμ για το οποίο χρειάζεται γύρω στις 2-2,30 ώρες και αυτό κάτω από βροχή και αέρα.

Περίπου 110 άτομα από τα 129 δεν μπορούν να πάνε να ψηφίσουν, είτε γιατί κάποιοι έχοντας πάει τις προηγούμενες ημέρες στα Χανιά δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να επιστρέψουν στα σπίτια τους είτε γιατί κάποιοι διαμένουν σε άλλες περιοχές.

Το γεγονός βέβαια ότι δεν υπάρχουν στοιχειώδεις υποδομές ώστε να μην μένει αποκλεισμένη η Αγία Ρουμέλη από τον... υπόλοιπο κόσμο, κάθε φορά που ο καιρός δεν είναι τόσο καλός, μόνο ντροπή και αγανάκτιση προκαλεί.

Και αυτό, γιατί το πρόβλημα είναι στην προσέγγιση των ακτοπλοϊκών μέσων σε μια υποτυπώδη προβλήτα και η απουσία δρόμου. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 17:24