Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 00:12

Μεταφέρονται στην Ελλάδα οι σοροί των δύο παλικαριών - Θλίψη σε όλη την Ελλαδα!

Στη χώρας μας πλέον θα γραφτεί ο επίλογος της φοβερής τραγωδίας που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες πενθούν για το θάνατο των δύο αξιωματικών. Στη χώρας μας πλέον θα γραφτεί ο επίλογος της φοβερής τραγωδίας που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες πενθούν για το θάνατο των δύο αξιωματικών.

Στην Ελλαδα αναμένεται να μεταφερθούν οι σοροί των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην ισπανική αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να προσγειωθεί στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, το C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταφέροντας τις σορούς των δύο παλικαριών της 341 Μοίρας. Στη χώρας μας πλέον θα γραφτεί ο επίλογος της φοβερής τραγωδίας που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες πενθούν για το θάνατο των δύο αξιωματικών. 

Χθες, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας, στο Στρατόπεδο Παπάγου τρισάγιο εις μνήμην του Σμηναγού (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και του Σμηναγού (Ι) Αθανάσιου Ζάγκα, παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 10 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 21. Μεταξύ αυτών οι δύο Έλληνες σμηναγοί, που αποτελούσαν το πλήρωμα του ελληνικού μαχητικού και οκτώ Γάλλοι (τρεις σμηναγοί, ένας υποσμηναγός και τέσσερις υπαξιωματικοί). Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, οι 10 είναι Γάλλοι και οι 11 Ιταλοί.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 00:42