Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 18:04

Αθάνατοι για πάντα στις καρδιές μας - Η γη της Ελλάδας δέχθηκε τα παλικάρια της...

Ράγισαν και οι πέτρες στις νεκρώσιμες ακολουθίες των δύο πιλότων του F-16! Ράγισαν και οι πέτρες στις νεκρώσιμες ακολουθίες των δύο πιλότων του F-16!

Ράγισαν και οι πέτρες στις κηδείες των δύο Αεροπόρων της 341 Μοίρας, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον, στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα με το F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Η γη που τόσο αγάπησαν και που υπηρέτησαν με πάθος και αυταπάρνηση τους δέχθηκε στα σπλάχνα της, στην τελευταία πράξη μιας τραγωδίας που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

H νεκρώσιμος ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου, στη Ριζούπολη Αττικής ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Αθανάσιου Ζάγκα τελεστηκε στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη Αττικής. Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στα δύο παλικάρια.

zagas

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τους δύο αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους, στο Αλμπαθέντε της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια του καθήκοντος. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Καμμένος δήλωσε τα ακόλουθα:
"Το Έθνος, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όλος ο Ελληνικός λαός αποχαιρετούμε σήμερα δυο ήρωες. Δυο ήρωες που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, επάνω στο καθήκον τους. Συγκαταλέγονται μαζί με όλους εκείνους τους ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκείνους που έπεσαν για την ασφάλεια όλων μας, για τη προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας".

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 18:10