Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 11:52

Της Πατρίδας μου η Σημαία έχει χρώμα γαλανό

Οι κουβέντες απαξιώνονται και σβήνουν, τα Σύμβολα ΟΧΙ, όσο υπάρχουν Πατρίδες! Οι κουβέντες απαξιώνονται και σβήνουν, τα Σύμβολα ΟΧΙ, όσο υπάρχουν Πατρίδες!
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης Υποναύαρχος ε.α. ΠΝ

Σηκώστε ψηλά τη Σημαία μας! Γεμίστε τα μπαλκόνια σας, με το γαλανόλευκο ιερό μας Σύμβολο! Κάντε επιτέλους τη ψυχή σας να σκιρτήσει! Σκύψτε έστω ευλαβικά το κεφάλι, μπροστά στη Σημαία μας και αποδώστε φόρο τιμής στους νεκρούς αγωνιστές της ελευθερίας μας!

Τα «Σύμβολα» παίρνουν αξία, ΜΟΝΟ από το σεβασμό με τον οποίο τα περιβάλεις, αλλιώς καταντούν απλά ένα κομμάτι ύφασμα, ένα βιβλίο, μια ζωγραφιά, κλπ. Όταν τιμάς τα «Σύμβολα», σημαίνει ότι τιμάς και αναγνωρίζεις τους αγώνες που συμβολίζουν, σημαίνει ότι νοερά ορκίζεσαι, υπόσχεσαι ή δηλώνεις, έτοιμος και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να αγωνιστείς κάτω απ' αυτά, για οποιονδήποτε απειλεί την ανεξαρτησία, την τιμή και την αξιοπρέπεια του Έθνους (επαναλαμβάνω ΕΘΝΟΥΣ) μας!

Επιτέλους φέτος, ΟΛΟΙ ομονοούν και συμφωνούν ότι η Εθνική μας Επέτειος, θα πρέπει να εορταστεί, έτσι όπως της αρμόζει!

Είναι η πρώτη φορά που Δεξιοί – Αριστεροί, Μιλιταριστές – Αντιμιλιταριστές, Εθνικιστές – Διεθνιστές, Συντηρητικοί – Προοδευτικοί και ... αδιάφοροι, ουδέτεροι και γενικά ΟΛΟΙ οι πολίτες, θα σταθούν ευλαβικά κάτω από το Ιερό Σύμβολο του Έθνους μας, για να χειροκροτήσουν τα στρατευμένα παιδιά ΜΑΣ, που εκτελούν το ύψιστο καθήκον, της υπηρεσίας τους στην Πατρίδα και στην Κοινωνία.

Σήμερα αρχίζει ο τριήμερος εορτασμός της Εθνικής Επετείου. Γεμίστε λοιπόν την Ελλάδα με τη Γαλανόλευκη και στείλτε έτσι σ' όλη τη γη, το πιο σαφές, το πιο ισχυρό μήνυμα ότι : «η Ελλάδα είναι ΕΔΩ, ζωντανή, ισχυρή και ενωμένη, για να αντιμετωπίσει όποιον την απειλεί και την προσβάλει»!

Οι κουβέντες απαξιώνονται και σβήνουν, τα Σύμβολα ΟΧΙ, όσο υπάρχουν Πατρίδες!

Χρόνια Πολλά!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter