Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 17:22

Άσε τα παράπονα

Κι όταν αντιληφθείς ότι η Τουρκία θέλει να βγούμε από την Ευρωζώνη γιατί την συμφέρει και κάνει ακόμα και περιοδεία στη Θράκη για να προωθήσει την άποψή της, θα συνειδητοποιήσεις το καθήκον σου. Κι όταν αντιληφθείς ότι η Τουρκία θέλει να βγούμε από την Ευρωζώνη γιατί την συμφέρει και κάνει ακόμα και περιοδεία στη Θράκη για να προωθήσει την άποψή της, θα συνειδητοποιήσεις το καθήκον σου.
Γράφει ο Νίκος Λυγερός*

Άσε τα παράπονα, γιατί δεν τελειώνουν έτσι τα βάσανα. Τώρα θέλει αποφασιστικότητα και στρατηγική για να βοηθήσουμε πραγματικά τους ανθρώπους μας. Μπορεί ο Ελληνισμός να έχει μια βάρκα όλο του το βιός, αλλά πάντα τα κατάφερνε στις θύελλες, όσο δύσκολες κι αν ήταν. Άνοιξε τα μάτια σου και δες πραγματικά τι γίνεται, ως Ελληνισμός. Κι όταν αντιληφθείς ότι η Τουρκία θέλει να βγούμε από την Ευρωζώνη γιατί την συμφέρει και κάνει ακόμα και περιοδεία στη Θράκη για να προωθήσει την άποψή της, θα συνειδητοποιήσεις το καθήκον σου.

Η τουρκική κίνηση γίνεται, όμως κανείς δεν λέει ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη παρέμβαση μέσα στα εθνικά μας θέματα. Αλλά δεν πειράζει, και αυτό το εμπόδιο θα το ξεπεράσουμε, αν είμαστε συντονισμένοι. Γιατί αν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, τότε κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί μας. Γιατί εδώ και αιώνες ξέρουμε τι σημαίνει να προστατεύεις τους δικούς σου.

Τώρα πρέπει υπεύθυνα να καταλάβουμε πραγματικά τι γίνεται και ποιος προκαλεί ποιον σε αυτό το θέμα. Το μήνυμα μας προς τους άλλους Ευρωπαίους πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Κι ο καθένας μας πρέπει να λειτουργήσει ως μαχητής του Ελληνισμού που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο κι αρχίζει τον αγώνα με στρατηγική για να είναι αποτελεσματικός.

Πηγή
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΤΟ... "ΚΑΛΟ ΜΑΣ"
Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ περιοδεύει σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Μ. Δέρειο – Ευθεία ανάμιξη της Άγκυρας στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας – Θέλουν η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη

Αγώνας υπέρ του ΟΧΙ. από τους Τούρκους. Περιοδεία Τούρκου υπουργού στη Θράκη

Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ περιοδεύει σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Μ. Δέρειο – Ευθεία ανάμιξη της Άγκυρας στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας – Θέλουν η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη. Εάν αυτό δεν είναι ευθεία ανάμιξη της Τουρκίας, στα πολιτικά πράγματα της χώρας, τι άλλο είναι; Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, και η συνοδεία του καταφθάνουν σήμερα στην Ξάνθη για να προσευχηθούν, μαζί με όλους τους μειονοτικούς Συλλόγους της Θράκης.

Και εκεί θα δώσει την κατεύθυνση για την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης, η οποία βέβαια θα έχει στόχο το "ΟΧΙ" για να γκρεμοτσακιστεί η Ελλάδα από την Ευρώπη και να καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, για να πέσει ευκολότερα στην "αγκαλιά" της Άγκυρας. Όπως έγραψε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, μετά την προσευχή ο Τούρκος Υπουργός, θα μεταβεί στην Κομοτηνή για να γευματίσει με τους τουρκόφρονες της Θράκης. Ακολούθως, θα αναχωρήσει για το Μεγάλο Δέρειο στον Έβρο, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Το πρόγραμμα της περιοδείας όμως, δεν σταματάει εδώ. Την Κυριακή ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ θα μεταβεί στην Μεσημβρία Αλεξ/πολης για να κάνει τις επαφές του και να δώσει τις τελευταίες οδηγίες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη, ο Μουφτής της Αδριανούπολης, επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, όπου είχε συναντήσεις με τον Σύλλογο Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου και ακολούθως μετέβη κι αυτός στην Ξάνθη.

Αυτά τα λίγα εν συντομία, για να είσθε μέσα στα πράγματα και ίσως καταλάβετε τι σημαίνει το "ΟΧΙ" και το "ΝΑΙ" για την Ελλάδα, στο Δημοψήφισμα της Κυριακής. - elthraki.gr 

*Ο Νίκος Λυγερός είναι Έλληνας μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ και τη στρατηγική. Είναι ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, την Αστυνομική Ακαδημία, τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, τη Σχολή Στρατολογικού. Είναι επίσης διερμηνέας-μεταφραστής στα Γαλλικά δικαστήρια.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 17:29