Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 16:47

Συμμετοχή της 31ης ΜΕΕΔ στη Διεθνή Εβδομάδα Αλμάτων στη Γερμανία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η άσκηση διεξήχθη στη ζώνη ρίψης του Bitburg της Ο.Δ. Γερμανίας και διοργανώθηκε από την 435th Contingency Response Group (CRG) των Αεροπορικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAFE). Η άσκηση διεξήχθη στη ζώνη ρίψης του Bitburg της Ο.Δ. Γερμανίας και διοργανώθηκε από την 435th Contingency Response Group (CRG) των Αεροπορικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAFE).

Η 31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης (31η ΜΕΕΔ) συμμετείχε στη Διεθνή Εβδομάδα Αλμάτων (International Jump Week), από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015.

2 meed almata

Η άσκηση διεξήχθη στη ζώνη ρίψης του Bitburg της Ο.Δ. Γερμανίας και διοργανώθηκε από την 435th Contingency Response Group (CRG) των Αεροπορικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAFE).

3 meed almata

4 meed almata

Συμμετείχαν στελέχη από Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων της Γαλλίας, της Εσθονίας, των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ο.Δ. Γερμανίας, της Πολωνίας και της Τσεχίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν ρίψεις στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης από αεροσκάφη της 37ης Airlift Squadron.

5 meed almata

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter