Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 09:30

Συναντήσεις του νέου Διοικητή της Αεροπορικής Βάσης Τυμπακίου με φορείς της περιοχής

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικά εγκάρδιο και θερμό κλίμα, και πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα που άπτονται μεταξύ των εμπλεκόμενων θεσμών και τέθηκαν οι βάσεις για μια αρμονική συνεργασία σε διάφορους τομείς και επίπεδα. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικά εγκάρδιο και θερμό κλίμα, και πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα που άπτονται μεταξύ των εμπλεκόμενων θεσμών και τέθηκαν οι βάσεις για μια αρμονική συνεργασία σε διάφορους τομείς και επίπεδα.

Ο νέος Διοικητής της Αεροπορικής Βάσης Τυμπακίου, Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραπουλάκης, στα πλαίσια των επαφών και επισκέψεων του με τους τοπικούς φορείς της περιοχής, συναντήθηκε διαδοχικά με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ Μακάριο και τον Δήμαρχο Φαιστού Γεώργιο Αρμουτάκη.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικά εγκάρδιο και θερμό κλίμα, και πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα που άπτονται μεταξύ των εμπλεκόμενων θεσμών και τέθηκαν οι βάσεις για μια αρμονική συνεργασία σε διάφορους τομείς και επίπεδα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 00:36