Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015
Write on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η AEGEAN ανακοίνωσε ότι εντάσσει για πρώτη φορά και την Κύπρο στο πρόγραμμα στήριξης φοιτητών «Κοντά στους Νέους», που σημαίνει ότι σε πρώτο στάδιο, θα προσφέρει σε 50 νεοεισαχθέντες κύπριους φοιτητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, δωρεάν μεταφορά με συνολικά 1.600 εισιτήρια που θα τους διαθέσει χωρίς κανένα κόστος – η Aegean αναλαμβάνει ακόμα και τους φόρους αεροδρομίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην Κύπρο, η ΑEGEAN ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στη χώρα και πραγματοποιεί άλλο ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εταιρεία εγκαινιάζει την επέκταση του προγράμματός της «Κοντά στους Νέους», σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που υλοποιείται στην Ελλάδα από το 2014. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού και την υποστήριξη των Κυπρίων φοιτητών, που σπουδάζουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Υποστήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες Κύπριους φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015 - 2016, που θα φοιτήσουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης. Μέσω του προγράμματος, η AEGEAN δεσμεύεται να διαθέσει συνολικά περισσότερα από 1.600 αεροπορικά εισιτήρια σε 50 Κύπριους φοιτητές που φοιτούν στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας δωρεάν μετακίνηση από τον τόπο κατοικίας τους προς το Πανεπιστήμιο που φοιτούν και αντίστροφα. Οι 50 νεοεισαχθέντες Κύπριοι φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015 - 2016 θα λάβουν εντελώς δωρεάν 8 εισιτήρια ανά έτος, για όλη τη τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των φοιτητών γίνεται βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, αλλά και του βαθμού εισαγωγής στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να δώσει την ευκαιρία σε Κύπριους νέους που σπουδάζουν εκτός της χώρας τους να επιστρέφουν συχνότερα στο σπίτι τους, να έρχονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να ταξιδεύουν πιο εύκολα στον τόπο σπουδών τους.

Να σημειωθεί ότι η Aegeanέχει δημιουργήσει και λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα για το πρόγραμμα της αυτό - www.kontastousneous.gr – μέσω της οποίας μπορούν να υποβληθούν οι αιτήσεις από κύπριους φοιτητές αλλά και να βρουν περισσότερες πληροφορίες. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:00 έως 30 Οκτωβρίου 2015 στις 23:59. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Κέρδισε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις και το ζεστό ζειροκρότημα των χιλιάδων θεατών, η  Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" με τη συμμετοχή της στην αεροπορική εκδήλωση "XIV International Air Display", που πραγματοποιήθηκε στη Πολωνία το διήμερο 22-23 Αυγούστου 2015!

Να σημειωθεί πως το διάστημα 19-20 Σεπτεμβρίου 2015 η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" θα συμμετέχει στην εκδήλωση "NATO Days in Ostrava Czech Air Force Days 2015", στην Ostrava της Τσεχίας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με εντατικούς ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες συντήρησης των καταστρωμάτων δευτερεύοντος οπλισμού και γεφύρας, από το προσωπικό του πλοίου, ώστε σύντομα και οι χώροι αυτοί να είναι επισκέψιμοι ξανά από το κοινό. Παράλληλα γίνονται ενέργειες εξεύρεσης αυθεντικού δευτερεύοντος οπλισμού του πλοίου για την τοποθέτησή του στα εν λόγω καταστρώματα.

1 averof ergasies

Επίσης, πολύ σύντομα ολοκληρώνεται η αναπαλαίωση τμήματος του δεξιού κυρίου διαδρόμου 2ου υποστρώματος, που οδηγεί από τα πρυμναία διαμερίσματα των κατώτερων αξιωματικών στις εισόδους των λεβητοστασίων και το χώρο του ασυρμάτου. Με την αποπεράτωση του έργου αυτού, δίδεται για επίσκεψη στο κοινό το 2ο υπόστρωμα του πλοίου καθ' ολοκληρίαν.

3 averof ergasies

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter