Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 09:23

Aπονομή πτυχίων των αποφοίτων του 181ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στο Σκαραμαγκά. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στο Σκαραμαγκά.

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ ,παρέστη στην τελετή απονομής πτυχίων των αποφοίτων του 181ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (ΥΚΤ), που πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), στο Σκαραμαγκά.

(Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της τελετής)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Σήμερα, είμαστε εδώ, με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, τον Αρχηγό του Στόλου, τον Στρατηγό Διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων, τους Αξιωματικούς και τους Εκπαιδευτές αυτής της Μονάδας, η οποία δεν είναι μία από τις επίλεκτες Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η καλύτερη επίλεκτη ομάδα του συνόλου της Συμμαχίας και εκτός Συμμαχίας.

Πρέπει, λοιπόν, να είσαστε υπερήφανοι οι συγγενείς για αυτούς που σήμερα έγιναν υποβρύχιοι καταστροφείς. Εμείς, η Ελλάδα, όλο το Έθνος, είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι, γιατί μπορούμε ακόμα να βγάζουμε τέτοιους απόφοιτους.

Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του ελληνικού λαού και να σας πω ότι θα έχετε την πλήρη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα χρειάζεται ορκισμένους σαν και εσάς και αποφασισμένους ότι παρά τις δυσκολίες που θα περάσουμε θα φτάσουμε στο σημείο να λυτρωθούμε. Και αυτό θα το κάνουμε όρθιοι, γιατί οι Έλληνες όρθιοι προσκυνάμε ακόμα και το Θεό.

Σας συγχαίρω ακόμα μια φορά. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Θα είμαστε σύντομα μαζί στις Φλέβες για να κάνουμε μία προτομή του Ντάνυ Θεοφανίδη, για να τιμήσουμε ένα πολύ μεγάλο «βατράχι».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter