Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 15:58

ΥΕΘΑ - Στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της Δημοκρατίας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός βρέθηκε στο Σκαραμαγκά, όπου και απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ). Ο υπουργός βρέθηκε στο Σκαραμαγκά, όπου και απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ).

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος από την έδρα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.
Την ώρα που ο θόρυβος, γύρω από την εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των ΕΔ στην εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής απειλεί να πλήξει το κύρος ολόκληρου του Στρατεύματος από την ανεξέλεγκτη σεναριολογία, ο Δ. Αβραμόπουλος θέλησε να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ο υπουργός βρέθηκε στο Σκαραμαγκά, όπου και απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ).

Ο υπουργός βρέθηκε στο Σκαραμαγκά, όπου και απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ).

Ο υπουργός βρέθηκε στο Σκαραμαγκά, όπου και απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών.

Συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ δήλωσε τα εξής:
Οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών σήμερα με αυτή την παρουσίαση, πραγματικά απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πάντοτε έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον τους.
Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας.
Τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η Πολιτεία να στέκεται απέναντι τους με σεβασμό και αναγνώριση στην σημαντική αποστολή τους.

Ο υπουργός βρέθηκε στο Σκαραμαγκά, όπου και απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.