Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 17:01

ΕΛΔΥΚ: Τελετή επαναπατρισμού των οπλιτών της 2014 Α' ΕΣΣΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω τελετής πραγματοποιήθηκαν κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο των οπλιτών στο μνημείο ηρώων της ΕΛΔΥΚ, σύντομη ομιλία από το Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και ακολούθως επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους οπλίτες. Κατά τη διάρκεια της παραπάνω τελετής πραγματοποιήθηκαν κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο των οπλιτών στο μνημείο ηρώων της ΕΛΔΥΚ, σύντομη ομιλία από το Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και ακολούθως επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους οπλίτες.

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΛΔΥΚ στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ» τελετή επαναπατρισμού των οπλιτών της 2014 Α΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Διοικητού της ΕΛΔΥΚ Συνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου.

Η τελετή αποτελεί ορόσημο για το στρατιωτικό βίο των οπλιτών που υπηρετούν στην ΚΥΠΡΟ, ως έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους στην ΕΛΔΥΚ!

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω τελετής πραγματοποιήθηκαν κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο των οπλιτών στο μνημείο ηρώων της ΕΛΔΥΚ, σύντομη ομιλία από το Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και ακολούθως επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους οπλίτες.

Η τελετή αποτελεί ορόσημο για το στρατιωτικό βίο των οπλιτών που υπηρετούν στην ΚΥΠΡΟ, ως έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους στην ΕΛΔΥΚ!

Η παραπάνω τελετή αποτελεί ορόσημο για το στρατιωτικό βίο των οπλιτών που υπηρετούν στην ΚΥΠΡΟ, ως έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους στην ΕΛΔΥΚ και σημείο αναφοράς, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολουθεί και η απόλυσή τους από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter