Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 17:13

Στο χειρουργείο ο τραυματισμένος Υπολοχαγός - Συγκλονίζει η τραγωδία στις ΕΔ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός υπολοχαγός είχε αιμορραγία από εξωτερικό τραύμα, την κατάφεραν οι γιατροί να σταματήσουν και τον εισήγαγαν στο χειρουργείο καθώς έφερε εσωτερικά τραύματα, συνεπεία των αερίων εκτονώσεως της εκρήξεως. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός υπολοχαγός είχε αιμορραγία από εξωτερικό τραύμα, την κατάφεραν οι γιατροί να σταματήσουν και τον εισήγαγαν στο χειρουργείο καθώς έφερε εσωτερικά τραύματα, συνεπεία των αερίων εκτονώσεως της εκρήξεως. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Γράφει ο Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αγγελοπούλειο» βρίσκεται αυτήν την ώρα ο νεαρός – 30 ετών – Υπολοχαγός των Πεζοναυτών ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του φοβερού δυστυχήματος που συνέβη στις 13:30, στο πεδίο ασκήσεων «Γλαφυρών» Μαγνησίας, και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο Λοχιών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) και ενός στρατιώτου θητείας, όλοι τους Πεζοναύτες του 505 Τάγματος Πεζοναυτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο νεαρός υπολοχαγός είχε αιμορραγία από εξωτερικό τραύμα, την κατάφεραν οι γιατροί να σταματήσουν και τον εισήγαγαν στο χειρουργείο καθώς έφερε εσωτερικά τραύματα, συνεπεία των αερίων εκτονώσεως της εκρήξεως.

Επίσης αυτή τη στιγμή έχει μεταβεί πολίτης Ιατροδικαστής, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξετάσει τα σώματα των τριών νεκρών παλληκαριών, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν εισέτι ανακοινωθεί από το ΓΕΣ, καθώς ο Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στην οποία ανήκει το 505 ΤΠΝ, δεν έχει καταφέρει εισέτι να βρει και να ενημερώσει επισήμως όλες τις οικογένειες των νεκρών για την τραγική απώλεια των δικών τους ανθρώπων.

Μία τραγική «λεπτομέρεια» που αξίζει να επισημανθεί. Ο πατέρας του νεαρού Υπολοχαγού που χειρουργείται τώρα, απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς και αυτός, βρήκε τραγικό θάνατο πριν από μερικούς μήνες, στην προσπάθειά του να κλαδέψει τα κλαδιά ενός δέντρου στην αυλή του σπιτιού του.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος διέταξε τριήμερο επίσημο πένθος σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις και ήδη αυτή τη στιγμή η Ελληνική Σημαία κυματίζει μεσίστια στον κεντρικό ιστό του ΥΠΕΘΑ στο Στρατόπεδο «Παπάγου». - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter