Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 14:27

Καμμένος: Η Εθνοφυλακή θα συμμετέχει σε όλες τις ασκήσεις των ΕΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την αναβάθμιση του ρόλου των εθνοφυλάκων μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη λήξη της νυχτερινής άσκησης ΤΑΜΣ Νυχτερινή Αστραπή που διεξήχθη στο πεδίο βολής Ψηλός Σταύλος του Έβρου. Για την αναβάθμιση του ρόλου των εθνοφυλάκων μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη λήξη της νυχτερινής άσκησης ΤΑΜΣ Νυχτερινή Αστραπή που διεξήχθη στο πεδίο βολής Ψηλός Σταύλος του Έβρου.

Για την αναβάθμιση του ρόλου των εθνοφυλάκων μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη λήξη της νυχτερινής άσκησης ΤΑΜΣ Νυχτερινή Αστραπή που διεξήχθη στο πεδίο βολής Ψηλός Σταύλος του Έβρου.

Ο κ. Καμμένος, νωρίτερα, τόνισε ότι άμεσα η κυβέρνηση επέστρεψε την καταβολή των παραμεθορίων στους στρατιωτικούς, δεσμεύτηκε για λειτουργία κέντρου νεοσυλλέκτων στη Θράκη, ενώ τόνισε ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση των στρατιωτικών μονάδων του Έβρου.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην επιστροφή του θεσμού των ΟΒΑ (οπλιτών βραχείας ανακατάταξης). Όσο για την άσκηση, τόνισε ότι ακόμη και νατοϊκές χώρες, δεν τολμούν να εκτελέσουν τέτοιο σενάριο. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 00:58