Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 17:52

Περιοδεία ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες στον Έβρο

Ο ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ (Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας) στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το εκεί Κέντρο Εξομοιωτών. Ο ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ (Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας) στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το εκεί Κέντρο Εξομοιωτών.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη, επισκέφθηκε μονάδες και σχηματισμούς στον Έβρο του χώρου Ευθύνης της ΧΙΙ Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο Πατσούκα για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών κατασκευής στρατιωτικών κατοικιών (ΣΟΕΠΟΠ). Με δεδομένες τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Τόσκας ζήτησε επιτάχυνση των εργασιών, ώστε οι κατοικίες να είναι ετοιμοπαράδοτες μέσα στο φθινόπωρο.

Κατόπιν, ο κ. ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ (Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας) στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το εκεί Κέντρο Εξομοιωτών. Μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος, αντικαθιστώντας τον πυροβολητή στο ασκούμενο πλήρωμα επί του Εξομοιωτή Βολής του άρματος μάχης Leopard (LEO 2 HEL) σε προσομοίωση νυχτερινής άσκησης επέλασης ουλαμού με βολές επί κινουμένων στόχων, επίγειων (αρμάτων) και ιπταμένων (ελικοπτέρων).

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter