Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 08:45

Ελικόπτερα και Δυνάμεις Καταδρομών επιτηρούν τα βόρεια σύνορα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέτρα για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής... Μέτρα για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής...

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε πτήση επιτήρησης στην Περιοχή Ευθύνης της 8ΗΣ Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας. Το ελικόπτερο, πραγματοποίησε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Επιτηρητικά Φυλάκια, από τα ακριτικά χωριά της μεθορίου, καθώς και από την πόλη των Ιωαννίνων.

2 synora epitirisi

Η πτήση του ελικοπτέρου εντάσσεται στα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε τον Ιούνιο τρέχοντος έτους στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, αναφορικά με την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής.

3 synora epitirisi

Στα εν λόγω μέτρα εντάσσονται:

- η ενίσχυση του προσωπικού των Επιτηρητικών Φυλακίων και των Μονάδων της περιοχής, γεγονός που ήδη έχει επιτευχθεί με τις στοχευμένες παρεμβάσεις στις μεταθέσεις των δύο τελευταίων σειρών οπλιτών.

- η συνεχής εκτέλεση Τακτικών Ασκήσεων Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), όπως η πρόσφατη ΤΑΜΣ «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ - 2015», αλλά και οι συνεκπαιδεύσεις Μονάδων της περιοχής με τμήματα Ειδικών Δυνάμεων.

- Με την εκτέλεση αναγνωρίσεων και εκπαιδεύσεως στην περιοχή από Ειδικά Τμήματα Καταδρομών.

- Με πτήσεις επιτήρησης ελικοπτέρων.

4 ges ekpaideusi

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 09:11