Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 08:49

Το ΓΕΣ τίμησε στρατιώτες που ζήτησαν να παραμείνουν για όλη τη θητεία τους στην παραμεθόριο

Οι Στρατιώτες αυτοί υπηρετούν στις Φρουρές Τήλου, Καρπάθου, Μεγίστης, Πλάτης και Καβύλης. Οι Στρατιώτες αυτοί υπηρετούν στις Φρουρές Τήλου, Καρπάθου, Μεγίστης, Πλάτης και Καβύλης.

Αριθμός Στρατιωτών της 2016 Γ΄ ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες οι οποίες εντάσσονται σε Εξαιρετικά Δυσμενείς Φρουρές στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους να μετατεθούν στο εσωτερικό της Χώρας σε πόλεις συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο.

Οι Στρατιώτες αυτοί υπηρετούν στις Φρουρές Τήλου, Καρπάθου, Μεγίστης, Πλάτης και Καβύλης.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, συνεχάρη τους εν λόγω Στρατιώτες, τους απένειμε με έγγραφη διαταγή Ηθική Αμοιβή ("Συγχαρητήρια") διότι, ενώ υπηρετούν σε εξαιρετικά δυσμενείς φρουρές ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους, αποδεικνύοντας το υψηλό φρόνιμα και το ήθος τους, καθώς επίσης και την σε υψηλό βαθμό αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς την Πατρίδα, και τους χορήγησε πενθήμερη τιμητική άδεια.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter