Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 11:00

ΓΕΣ: Σύσκεψη Επικεφαλής Γραφείων Στήριξης Προσωπικού και Επιχειρησιακών Διοικήσεων - Σχηματισμών

Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν θέματα συντονισμού των ενεργειών και δράσεων, αλληλοενημέρωσης και επικοινωνίας και συζητήθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας τους. Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν θέματα συντονισμού των ενεργειών και δράσεων, αλληλοενημέρωσης και επικοινωνίας και συζητήθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας τους.

Πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ, σύσκεψη των επικεφαλής των Γραφείων Στήριξης Προσωπικού του ΓΕΣ και των Μειζόνων Επιχειρησιακών Διοικήσεων - Σχηματισμών (1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Δ΄ - Γ΄ ΣΣ, ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ).

Τα Γραφεία Στήριξης Προσωπικού, έχουν ως αποστολή την άμεση επικοινωνία του προσωπικού με την Ιεραρχία και την ταχεία αντιμετώπιση σοβαρών οικογενειακών και υπηρεσιακών προβλημάτων.

Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν θέματα συντονισμού των ενεργειών και δράσεων, αλληλοενημέρωσης και επικοινωνίας και συζητήθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας τους.

Τα Γραφεία Στήριξης Προσωπικού του ΓΕΣ και των Μειζόνων Επιχειρησιακών Διοικήσεων - Σχηματισμών διαχειρίσθηκαν, από την αρχή του έτους, 435 θέματα προσωπικού.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter