Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 14:46

Οργή για Σκουρλέτη: Αναπόσπαστο κομμάτι της Χίου οι Εθνοφύλακες, λέει ο αντιπεριφερειάρχης

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του defenceline.gr για  την εγκύκλιο του Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, που απαγορεύει στους Εθνοφύλακες να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του defenceline.gr για την εγκύκλιο του Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, που απαγορεύει στους Εθνοφύλακες να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά χθεσινή αποκάλυψη του defenceline.gr με την εγκύκλιο του Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, που απαγορεύει στους Εθνοφύλακες να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017 ήρθε από τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, με επικεφαλής τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του ΥΠ.ΕΣ. να μην επιτρέψει στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διατυπώνει μέσα από επιστολή του στον Παναγιώτη Σκουρλέτη, ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι με την 31849/21-9-2017 Απόφασή σας, απαγορεύεται στα Τάγματα Εθνοφυλακής να συμμετέχουν στις παρελάσεις για να τιμηθεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους και τη σκοπιμότητα αυτής της απαγόρευσης. Οι Εθνοφύλακες, σε όλη τη χώρα, και ειδικά στα ακριτικά νησιά μας αποτελούν αναπόσπαστο και ζωτικής σημασίας τμήμα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Εκπαιδεύονται εντατικά, αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για να διατηρήσουν το αξιόμαχο και συμβάλουν αποφασιστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των ακριτικών μας νησιών.

Η συμμετοχή τους στις παρελάσεις των Εθνικών Επετείων έχει ως στόχο να τιμηθεί η προσφορά τους και να γνωρίσουν οι συμπολίτες μας την ετοιμότητα τους για την προάσπιση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την Απόφασή σας και απαιτούμε την άμεση τροποποίησή της». Πηγή: Πολίτης Χίου

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 14:52