Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 09:16

Ελληνικός Στρατός: Υπερασπιζόμαστε το Παρόν και Διαμορφώνουμε το Μέλλον (BINTEO)

Τα Στελέχη, οι Στρατιώτες, οι Εθνοφύλακες, οι Έφεδροι και το Πολιτικό Προσωπικό μας, με χαμόγελο, υψηλό ηθικό και αισιοδοξία, επιτυγχάνουν καθημερινές νίκες και διατηρούν αξιόμαχο, ευέλικτο, ποιοτικό και αποτελεσματικό τον Στρατό μας. Τα Στελέχη, οι Στρατιώτες, οι Εθνοφύλακες, οι Έφεδροι και το Πολιτικό Προσωπικό μας, με χαμόγελο, υψηλό ηθικό και αισιοδοξία, επιτυγχάνουν καθημερινές νίκες και διατηρούν αξιόμαχο, ευέλικτο, ποιοτικό και αποτελεσματικό τον Στρατό μας.

«Υπερασπιζόμαστε το Παρόν και Διαμορφώνουμε το Μέλλον», αναφέρει το ΓΕΣ, με βίντεο που κοινοποίησε. Στοιχείο του Οράματος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που παραπέμπει στον απεριόριστο σεβασμό που αποδίδουμε στο έργο των προγενεστέρων συναδέλφων μας, ενώ αποδεικνύει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουμε το εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Τα Στελέχη, οι Στρατιώτες, οι Εθνοφύλακες, οι Έφεδροι και το Πολιτικό Προσωπικό μας, με χαμόγελο, υψηλό ηθικό και αισιοδοξία, επιτυγχάνουν καθημερινές νίκες και διατηρούν αξιόμαχο, ευέλικτο, ποιοτικό και αποτελεσματικό τον Στρατό μας.
Υπερήφανοι για το Προσωπικό μας!

Δείτε το βίντεο του ΓΕΣ:

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 08:45