Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 13:11

Τελετή επίδοσης ξιφών σε Αξιωματικούς του Στρατού

Τελετή επίδοσης ξιφών σε 259 δικαιούχους Αξιωματικούς οι οποίοι υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, Πελοπόννησο και Εύβοια. Τελετή επίδοσης ξιφών σε 259 δικαιούχους Αξιωματικούς οι οποίοι υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, Πελοπόννησο και Εύβοια.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων παρουσία του Διοικητού της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), Αντιστράτηγου κ. Θεοχάρη Πανόπουλου, η τελετή επίδοσης ξιφών σε 259 δικαιούχους Αξιωματικούς (πλην ΣΣΕ-ΣΣΑΣ,) οι οποίοι υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, Πελοπόννησο και Εύβοια.

Τελετή επίδοσης ξιφών σε 259 δικαιούχους Αξιωματικούς οι οποίοι υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, Πελοπόννησο και Εύβοια.

Στην τελετή, στην οποία προεξείχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως – Αιγύπτου κ. Θεόδωρος, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής ΑΣΔΥΣ, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Βούλγαρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Θωμαΐδης και ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, καθώς και συγγενείς των Τιμηθέντων Αξιωματικών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter