Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 09:38

Ψάρεψαν ... τμήμα πιλοτηρίου αεροσκάφους του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου!

Η ... ψαριά έγινε σε βάθος 220 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Κρήτη, στην οποία είχαν γίνει αερομαχίες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η ... ψαριά έγινε σε βάθος 220 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Κρήτη, στην οποία είχαν γίνει αερομαχίες κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ο καπετάν Μανόλης Κουκουράκης μαζί με την ψαριά του λίγες μέρες πριν ψάρεψε και το τμήμα του πιλοτηρίου ενός Βρετανικού πολεμικού αεροπλάνου από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ... ψαριά έγινε σε βάθος 220 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Κρήτη, στην οποία είχαν γίνει αερομαχίες κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Η ... ψαριά έγινε σε βάθος 220 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Κρήτη, στην οποία είχαν γίνει αερομαχίες κατά τη διάρκεια του πολέμου.

«Έχουμε βγάλει ξανά στο παρελθόν και πιο μεγάλα τμήματα από αεροπλάνα που έχουν πέσει σε μάχες του 40. Μάλιστα από ότι μου έχει πει ο πρώην πρόεδρος του Καλού Χωριού Μιχάλης Μανιαδάκης που ήταν πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας και γνωρίζει καλύτερα από όλους τα συγκεκριμένα αεροπλάνα είναι εφικτό να βρεθεί σε ποιον ανήκει. Πίσω από τα όργανα του πιλοτηρίου που διατηρούνται σε καλή κατάσταση υπάρχει ένας αριθμός και με βάση αυτό τον κωδικό αυτό μπορεί να βρεθεί σε ποιον ανήκει το αεροπλάνο. 

Τον περιμένω να περάσει για να δούμε πιο πολλά πράγματα και να βρεθούν στοιχεία τόσο για τον τύπο όσο και για τον πιλότο εάν είναι δυνατόν», είπε στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Κουκουράκης. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 23:25