Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 17:48

Ομιλία Αβραμόπουλου στη Σχολή Εθνικής Άμυνας

Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Αξιωματικών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώση στον ευρύτερο τομέα των Στρατηγικών Σπουδών. Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Αξιωματικών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώση στον ευρύτερο τομέα των Στρατηγικών Σπουδών.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποίησε σήμερα ομιλία στους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), με θέμα: «Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικοί στόχοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικού προσωπικού ανώτερης βαθμίδας, καθώς και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος, Υπουργείων, δημοσίων οργανισμών και λοιπών φορέων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή γνώση στον ευρύτερο τομέα των Στρατηγικών Σπουδών. Επιπλέον, η Σχολή λειτουργεί και ως επιστημονικός φορέας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, για θέματα Αμυντικής Πολιτικής και Εθνικής στρατηγικής.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter